Kiipeilijät

Kiipeilijät

tiistai 6. tammikuuta 2015

Talkoot cavella

Olikohan syyspuolta, kun joku kiipeilijä huomasi Kuntokeitaan kiipeilyhallin seinien olevan uuden maalipinnan tarpeessa. Tarve on kenties ollut olemassa alun toistakymmentä vuotta, mutta tällä kerralla joku neropatti ymmärsi, että asialle voidaan tehdä jotain. Näin seura päätyi tulevien loppiaisbouldereiden kunniaksi ehostaa kieltämättä karuhkon hallin seiniä.

Seuran innokkaimmat Innoa ja muita sisustusohjelmia DVD-bokseiltaan vuosia ahmineet jäsenet kävivät hankkimassa muutaman kymmenen litraa erivärisiä maaleja, joilla oli tarkoitus muuttaa keltainen tossunjälkien tummentama koppi karjalan väreihin.

Useamman päivän urakka alkoi jo sunnuntaina, kun seuran kiipeilyvuoro käytettiin otteiden repimiseen seiniltä. Seinät saatiin muutamaa möykkyä lukuun ottamatta paljaiksi, ja kiipeilyhallista tuli halli.

Ahkeruus on ilonsa.

Maanantaina muiden keskittyessä työn vieroksumiseen neljä ylienergistä vesseliä menivät pohjustamaan tiistaille aikataulullisesti budjetoitua maalausurakkaa. Pohjustus tarkoitti patjan suojaamista, seinien pesua, graafisen ilmeen hahmottelua ja pohjamaalin telausta. Hyvää duunia, jäbät!


Ennen sutimista.

Tiistaina show jatkui runsaslukuisemmin kirpakan arkipyhän suoman vapaapäivän ansiosta. Päivän aikana oli tarkoitus pestä otteet ja maalata seinät niin pitkälle kuin mahdollista. Lisäksi oli monenmoista muuta puuhasteltavaa, joissa käsiparit olivat tarpeen. Kertokoon kuvat tältä päivältä oleellisimmat:

PJ-JP:n aamuarviointi.


Pesuainehöyryjä päivän impannut duo yläläpsyttelee.


Vain kiipeilijä voi tietää, miten hienoa on nähdä puhtaita otteita!


Veikkaan, että maalarinteippi oli tarkoitus laittaa vaateriin.


Uusi näkymä alkaa hahmottua. Onko vähän siisti häh?

Pari viimeisen päälle kovaa työmiestä fiksaa patjaa.


Vielä kerros harmaata, niin a'vot sie!

Tiistain aikana pestiin kaikki otteet pesuainehöyryjen turvin ja maalattiin kiipeilyhalli liki kokonaan maalihöyryjen turvin. Keskiviikolle jäi harmaan kerroksen viimeistely ja kenties pieniä paikkamaalauksia. Tiistain talkooporukka oli ahkeraa ja työteliästä, ja hauskaakin meinasi välillä olla. Kiitos kaikille omasta ja seuran puolesta!

Nyt vain odotellaan, mitä reittikvartetti saa aikaan lauantain kisoja varten. Kelpaa.

Risto Leinonen

3 kommenttia:

  1. Näyttää muuten aika helkkarin hienolta! Todella upeaa jälkeä arvon henkilöt.

    VastaaPoista
  2. HIENO!!! Nayttaa todella hyvalta!

    VastaaPoista
  3. Vähänkö siisti. Hyvää työtä!

    VastaaPoista