Kiipeilijät

Kiipeilijät

maanantai 10. helmikuuta 2014

Avaussanat

Tämä blogi kokoaa yhteen Karelian Kiipeilijöiden jäsenten ajatuksia kiipeilystä, harjoittelusta ja mistä milloinkin. Kantavana teemana on kiipeily, mutta kirjoittajajoukon muodostuessa toivottavasti hyvinkin runsaaksi tarkoitus on saada kiipeilyyn monta erilaista näkövinkkeliä. Yksi voi kirjoittaa ensimmäisestä 8A:n toppaamisesta, toinen siitä, miten aika ei riitä treenamiseen ja kolmas voi pohtia syytä motivaatiopulaan. Seuran sisään mahtuu monenlaista kiipeilijää, ja tarinatkin ovat toivottavasti sen mukaisia.

Syy jaetun blogin perustamiseen on yksinkertainen: moni kiipeilijöistämme kokee, että haluaa jakaa ajatuksiaan ja kokemuksiaan kiipeilystä. Kuitenkin oman henkilökohtaisen blogin pitäminen tuntuu liian työläältä, ja ajoin kirjoitettavaakin voi olla kovin vähän. Jaettu blogi antaa satunnaisille kynäniekoille mahdollisuuden purkaa ajatuksiaan, mutta painolasti jatkuvasta tarinoimisesta on jaettu.

Kukin kirjoittaa omana itsenään, eikä kirjoituksissa esitettyjä mielipiteitä tai näkemyksiä tule sotkea Karelian Kiipeilijöiden viralliseen linjaan. Blogimerkinnät kirjoitetaan omalla nimellä, ja mahdollinen palaute tulee osoittaa suoraan kirjoittajalle, ei seuralle. Seura tarjoaa ystävällisyyttään yhteisen osoitteen, mutta seura ei vastaa yksittäisten kiipeilijöiden sanomisista eikä tekemisistä.

Seuraavaa merkintää odotellessa: Tiukkoja köysiä ja karkeita kahvoja!

Risto Leinonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti